top of page

Modeli i dhuratës me një shsihe raki me sasi 0.7L e zgjedhur sipas dëshirës së klientit dhe me dy gota të gravuara me logon e Distilerisë Fron. Për klient biznesi modelet e dhuratave mund të personalizohen me logo të tyre.Sasia minimale e porosisë me logo të personalizuara është 15 sete dhuratash.

Modeli i dhuratës 1x0.7L me dy gota të gravuara

€23.60Price
    bottom of page