top of page

Prunila- Liker natyral i vishnjes, derivuar nga distilati i pastër i mollës, kombinuar me frutin e vishnjes nga i cili ekstrakton aromën dhe shijen unike.

20% alc.

Enjoy it!!!!!

Prunila - Liker vishnje 0.2L

€9.00Price
    bottom of page